Psihoedukativni seminari

Budi NEovisan, budi svoj

Udruga Carpe Diem  započela je u Ogulinu s projektom za nastavnike „Budi NEovisan budi svoj“. Projekt se temelji na radionicama i predavanjima ukupnog trajanja od po pet sati kroz dvije subote.

Budi NEovisan, budi svojObrađene su dvije teme: Osobna odgovornost i odgovornost u odnosu i Osnove komunikacijskih vještina.

Trening socijalnih vještina temelji se na jačanju empatije i tolerancije, vježbanju asertivnosti, razvoju samopoštovanja te izgradnji kvalitetne komunikacije.

Prvi seminar je održan 20. veljače 2016., dok je drugi održan 5. ožujka 2016. god. Na seminaru su sudjelovali nastavnici  Gimnazije „Bernardina Frankopana“ i Obrtničke i tehničke škole Ogulin.

Budi NEovisan, budi svoj

Nastavnici Obrtničke i tehničke škole koji su uspješno završili edukaciju i dobili Potvrde o odrađenom dvodnevnom seminaru su: Alma Keser-Brozović prof., Andrija Pavičić, dipl.ing., Gordana Antolović prof., Bojana Jovetić prof., Sanja Trbović dipl.ing., Josip Prebežić dipl. ing., Petar Ribić prof., Davorka Božićević dipl.ing., Đurđa Magdić prof. i Đurđa Šušnjić dipl.ing.

Budi NEovisan, budi svoj

Budi NEovisan, budi svoj

Voditeljice seminara su bile Andrea Gerčar, psihologinja i Renata Kučan, učiteljica.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *