Make up na Bundevijadi u Vrbovskom

161008-vrbovsko8

Učenička zadruga „Klek“ Obrtničke i tehničke škole Ogulin sudjelovala je na dvanaestoj „Bundevijadi“, manifestaciji koja se održavala 8. i 9. listopada 2016. u susjednom nam gradu, Vrbovskom.

dav

Učenici naše Škole: Marino Šegan, Ivan Dujmić, Lana Salopek, Doris Prebežić i Petra Brozović zajedno s profesorima: Vesnom Žilić Vrbanić, Josipom Prebežićem i Tomislavom Rendulićem predstavljali su Zadrugu različitim aktivnostima.

dav
Tako su neki posjetitelji poželjeli neobične frizure, neki su odabrali zanimljivo ukrašavanje lica,a najveća zainteresiranost je bila za tetoviranjem neobičnim motivima.

161008-vrbovsko5

Prekrasni i neobični kreativni radovi učenika su brzo prepoznati te su mnogobrojni posjetitelji, ponajviše djeca, vrlo brzo „uljepšala“ cijeli dvoranski prostor svojim šarenim licima i frizurama.
Rad Zadruge je prepoznat kao vrlo kvalitetan te nas je gđa. T.Kušić, organizatorica Bundevijade, pozvala da sudjelujemo i iduće godine što nam je dodatni motiv i poticaj da sudjelujemo na sličnim događanjima i ubuduće.

dav
161008-vrbovsko7
dav
dav
Print Friendly, PDF & Email