Doček za djecu Nove 2018. godine

31.12. 2017. godine na Trgu kod golubice organizira se doček Nove godine za djecu. Početak je planiran za 11 sati i predviđeno trajanje je do 13 sati.

Sve prisutne će zabavljati Jagor bend i Ogulinske mažoretkinje, a za doček nove godine i ispraćaj stare točno u podne je predviđen vatromet konfeta nakon kojeg će nas hotel Frankopan počastiti tortom. Sva prisutna djeca će moći sudjelovati u tomboli koja je besplatna i pritom će moći osvojiti niz vrijednih nagrada, gdje je glavna nagrada od glavnog sponzora dočeka Putničke agencije Klek, putovanje života.

docek-2018

Organizatori dočeka su Grad Ogulin, Društvo Naša djeca Ogulin, POU Ogulin, Turistička zajednica grada Ogulina, GČK Ogulin, a njima se pridružuju i Udruga Radost, Ogulinske mažoretkinje, Rukometna škola Ogulin, Jagor bend, Dječje Gradsko vijeće Ogulin te sponzori hotel Frankopan, Info Lab, Mitrop, Moj ured, Školska knjiga, Konzum, Plodine, Gavranović i 047. Generalni sponzor dočeka je Putnička agencija Klek, a medijski nas prate Radio Ogulin i OgPortal.

Print Friendly, PDF & Email