Učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin kod gradonačelnika

Učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin kod gradonačelnika
Učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin, maturanti obrazovnih programa elektrotehničari, tehničari za računalstvo i tehničari za željeznički promet s  profesoricom Đurđom Magdić posjetili su Gradsku vijećnicu i razgovarali s gradonačelnikom.

Svrha posjeta je u praksi i na terenu primijeniti stečena teorijska znanja o funkcioniranju lokalne uprave. Tako su maturanti postavili niz pitanja vezana za sastav i funkcioniranje Gradskog vijeća i Gradonačelnika, o planiranim investicijama i sredstvima Europske unije, o razvoju gospodarstva, poljoprivrede, razvoju Ogulina izgradnjom nizinske pruge.

Posebno su se mladi interesirali za programe Grada vezane za mlade poduzetnike i poticaje razvoja poduzetništva, za zabavni život mladih istaknuvši potrebu za izgradnjom centra za mlade i dovršetkom obnove kina i niz drugih pitanja sve do mogućnosti ulaska mladih  u politiku i njihovog političkog angažmana. Na sva pitanja odgovore je dao gradonačelnik Jure Turković, uz napomenu da je i u buduće dostupan za sva njihova pitanja i probleme.

Karmela Matić

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *