Stručno putovanje u München

Obrtnička komora Karlovačke županije organizirala je u razdoblju od 11. do 13.ožujka 2018. stručno putovanje u München na Međunarodni obrtnički sajam IHM- Internationale Handwerksmesse te posjet Obrazovnom centru München (Bildungszentrum). Na stručno putovanje uputilo se  85 učenika zajedno s nastavnicima i ravnateljima iz 6 strukovnih škola Karlovačke županije: Mješovita industrijsko-obrtnička škola Karlovac, Tehnička škola Karlovac, Šumarska i drvodjeljska škola Karlovac, Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac, Obrtnička i tehnička škola Ogulin te Srednja škola Slunj.

500-1

Iz naše škole putovalo  je sedmero učenika u pratnji nastavnika Davida Fabijana, Tomislava Rendulića i ravnateljice Zrinke Ceranić-Jurković.

Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu jedan je od najvećih takve vrste u Europi s dugom tradicijom. Ovogodišnji sajam održao se pod motom “Obrtništvo: nove generacije” . Učenici su imali priliku kroz različite radionice razmijeniti  iskustava  i steći nove kompetencije.

526-1

Ravnatelji i nastavnici posjetili su Obrazovni centar Munchen (Bildungszentrum) gdje su u pratnji ravnatelja Centra gospodin Porschberger  upoznali opremu i  načinom funkcioniranja Centra.

530-1

Posjetili smo i Deutsches Museum  koji pruža uvid u razvoj znanosti i tehnologije od prapovijesnih alata do inovacija u istraživanju svemira. U BMW Welt uživali smo u novitetima iz auto industrije.

538-1 553-1

573-1

Ravnateljica: Zrinka Ceranić-Jurković, dipl.ing.

Print Friendly, PDF & Email