Što se dogodilo s Ennom?

Što je s Ennom

“Što se dogodilo s Ennom?” je integracija dvaju medija edukacije o prevenciji od ovisnosti o drogama. To je kombinacija knjige o drogama i filma.

Namjera ovog povezivanja knjige i DVD priloga, najbrže je informiranje o drogama, posebice roditelja i učitelja/profesora, ali i svih onih koje ta tema zanima. Prezentiran je minimum najpotrebnijih podataka neophodnih za razumijevanje života mladog naraštaja. Film tretira uopćeni i karakteristični slijed događaja nakon stupanja na stazu droga. U tekstovima knjige navedene su sheme ponašanja u svijetu droga. U dijelu edukacije o odgoju kao zaštitnom elementu od droga, pročitajte o najnovijim znanstvenim saznanjima o mozgu i o sugestijama o novom modelu odgoja.

Veliki dio tekstova tretira vrijeme koje prethodi ovisnosti, jer je u tom razdoblju moguće učinkovito djelovanje roditelja i učitelja/profesora. Kasnije je kasno! Onim časom kada konzument droga postane ovisnik – to više nije devijantno ponašanje, nego bolest koju treba liječiti ekipa stručnjaka.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *