Proslavili smo Dan škole

U ponedjeljak, 2.rujna, proslavili smo 132.obljetnicu strukovnog školstva u Ogulinu.

Obrtnička i tehnička škola Ogulin naslijedila je brojne strukovne škole u Ogulinu koje su kroz povijest često mijenjale nazive. Danas smo ponosni što upravo naša škola njeguje i čuva obrtnička zanimanja koja su oduvijek od iznimne vrijednosti za svako društvo.

Svečana sjednica s prigodnim programom održana je u amfiteatru škole. Na samom početku, kao i uvijek, sve nazočne pozdravila je ravnateljica Škole Zrinka Ceranić- Jurković.

dsc_0006-1

dsc_0018-1

Sjednicu su svojom nazočnošću uveličali brojni gosti. Hvala našim učenicima koji su bili nositelji programa: Martin Moguš vodio je program, recitirale su Laura Cindrić, Martina Medved i Nikolina Sabljak, a svirali su i pjevali Andrija Butković, Milan Busić, David Porubić, Nadica Mišić i naš bivši učenik Ivan Rendulić

dsc_0005-1

dsc_0030-1

dsc_0035-1

dsc_0036-1

dsc_0028-1

dsc_0041-1

dsc_0014-1

Program su osmislile profesorice Gordana Antolović, Maja Mamula Salijević, Iva Brajdić i Alma Keser – Brozović. Nagrađeni su učenici koji su radom i zalaganjem bili predvodnici svojih razrednih odjela: Dario Krevelj, Josip Lešić, Ana Salopek, Maja Vignjević, Ivan Brletić, David Kosanović, Martin Moguš, Luka Turković, Natalija Rendulić, Ivan Kasunić, Tin Brozović, Filip Cindrić, Marin Cindrić, Andrija Butković, Dario Cetinjanin, Viktorija Vuković i Marija Salopek.

dsc_0059-1

Također, skromnim poklonom zahvaljeno je i djelatnicima škole koji su svojim predanim radom uvijek bili tu i doprinosili razvoju škole. To su: Natalija Kučinić – 10 godina, Renata Kasunić – 15 godina, Maja Mamula Salijević – 20 godina, Ružica Bićanić – 20 godina, Gordana Mihaljević – 25 godina i Nikola Komazec – 40 godina rada u školi.

dsc_0010-1

Fotografije: Ivan Turković, III.b

Print Friendly, PDF & Email