Posjeta Nacionalnom parku Brijuni

Posjeta Nacionalnom parku BrijuniUčenici naše Škole posjetili su 8. lipnja 2016. Nacionalni park „Brijuni“ pod vodstvom profesora Josipa Prebežića i Davida Fabijana te profesorica Vesne Žilić-Vrbanić i Maje Mamule Salijević.

Odlaskom na Brijune nagrađeni su najbolji učenici naše Škole, kao i oni koji su predstavljali našu Školu na različitim natjecanjima i smotrama radova.

Prvi puta ove godine naša Škola sudjelovala je u humanitarnoj akciji sakupljanja čepova za oboljele od leukemije i limfoma. Zahvaljujući sakupljenim čepovima pomogli smo oboljelima, ali smo i nagrađeni ulaznicama za Nacionalni park „Brijuni“.

Prije odlaska u Nacionalni park, posjetili smo grad Pazin i razgledali čuvenu Pazinsku jamu te ostale znamenitosti toga grada.

Cijelim putem imali smo odličnog vodiča, prof. Davida Fabijana koji nas je upoznao sa svim zanimljivostima vezanim uz Istru.

Posjeta Nacionalnom parku Brijuni

Zahvaljujući lijepom vremenu i toplom moru neki su se učenici uspjeli i okupati u prekrasnoj Fažani prije odlaska brodom na „Brijune“.

Na „Brijunima“ smo doista uživali u vožnji vlakom i razgledavanju otoka te prekrasnoj flori i fauni specifičnoj samo za to otočje.

Nakon razgledavanja koje je trajalo tri sata, prepuni dojmova vratili smo se u naš Ogulin.

Nadamo se da će ovaj izlet biti tek prvi u nizu kojeg su učenici naše Škole zavrijedili svojim trudom, radom i učenjem kao i humanitarnim radom.

Na sljedećoj poveznici možete pogledati nekoliko fotografija sa izleta >>

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *