Održan Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata prilika je da se učenici osmih razreda upoznaju s potencijalnim budućim zanimanjem, steknu bolji uvid u to što ih očekuje u godinama obrazovanja koje su pred njima, upoznaju se s mogućnostima zapošljavanja po završetku srednjoškolskog obrazovanja, dobiju informaciju o državnoj maturi, o sadržajima pojedinih programa, te da iz prve ruke, od učenika koji pohađaju školu, saznaju više i dobiju poneki savjet.

Nastavnici i učenici strukovnih predmeta za tu su priliku osmislili kratke radionice, prezentacije, igre, kvizove, pokazne vježbe ručne obrade građe i strojne obrade građe, izložbene primjerke radova, te kratka predavanja, a sve to s ciljem prezentiranja svih struka koje Škola nudi.

Našu Školu posjetilo je ukupno 134 osmaša i to učenici PŠ “Lucije Capan” Tounj,   PŠ Siniše i Zrinka Rendulića, Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin i Prve osnovne škole Ogulin. Hvala učenicima koji su se odazvali pozivu, nastavnicima koji su im bili u pratnji, te , također, hvala ravnateljima spomenutih osnovnih škola na suradnji.

   

  

     

 

 

 

  

 

Print Friendly, PDF & Email