Noć knjige

Na poziv Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin,  uključili smo se u obilježavanje desete Noći knjige. Ove je godine većina događanja u virtualnom okruženju pa smo se i tome prilagodili. Učenik 4.b razreda, Ilija Maravić, pročitao je kratku priču Itala Calvina Košulja sretnog čovjeka.

Videozapis ćete moći pogledati  23. travnja kada se službeno obilježava Noć knjiga na poveznici

https://padlet.com/gradskaknjiznica/u29x0tilobx81ame?utm_campaign=transactional&utm_content=view_padlet&utm_medium=email&utm_source=started_a_padlet#

Učenik se pripremio u suradnji s profesoricom Majom Mamulom Salijević i knjižničarkom Ivom Brajdić.

Profesorica mentorica Valentina Ceranić s učenicima je pripremila audiosnimke pročitanih tekstova različitih književnih žanrova i vrsta, od Nerudinih pjesama preko romana i priča do Krležine drama Gospoda Glembajevi, a tu je i jedan autorski tekst učenika o Domovinskome ratu.

Ukupno je sudjelovalo 15 učenika prvih i četvrtih razreda naše Škole, a to su: Dorian Popović, Ante Cindrić, Mateo Grdić, Mateo Jurković, Nikola Višnić(4.r) , Andrija Štefanac, Filip Turković, Roko Brozović, Tarja Jurković, Dalibor Cindrić, Antonio Puškarić, Ivan Salopek, Mateo Sušanj, Tin Rački, Noah Kirasić (1.r).

Print Friendly, PDF & Email