Naša škola postala je članica Oracle akademije

Praćenjem svjetskih trendova te svjesni važnosti informacijsko-komunikacijske tehnologije, i naša je Škola postala članica Oracle akademije.

Oracle akademija (Oracle Academy) globalni je edukacijski program prisutan u više od 120 zemalja širom svijeta koji nudi mogućnosti unapređenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informatike. Jedinstvena je to akademija u cijelom svijetu i godišnje ju pohađa više od 3.5 milijuna studenata.

Zahvaljujući članstvu, učenici će imati pristup različitim IKT alatima, materijalima i certifikatima izuzetno korisnim na modernom tržištu rada.

Oracle Academy zajednica bavi se promicanjem računalnih znanosti u obrazovanju i primjenom inovativnih i različitih tehnoloških područja.

dsc02325-1-800

Također, članstvo u Oracle akademiji omogućava našim nastavnicima stjecanje certifikata i status instruktora. Kao polaznici Oracle akademije učenici imaju mogućnost stjecanja raznovrsnih kompetencija iz područja informacijskih tehnologija te postaju osposobljeni za polaganje stručnih certifikata koje potražuju razne tvrtke.

Davorka Božičević, prof.

 

Print Friendly, PDF & Email