Naša škola postala je članica Oracle akademije

Share on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Tweet about this on Twitter

Praćenjem svjetskih trendova te svjesni važnosti informacijsko-komunikacijske tehnologije, i naša je Škola postala članica Oracle akademije.

Oracle akademija (Oracle Academy) globalni je edukacijski program prisutan u više od 120 zemalja širom svijeta koji nudi mogućnosti unapređenja znanja, razvoja vještina i inovacija u području informatike. Jedinstvena je to akademija u cijelom svijetu i godišnje ju pohađa više od 3.5 milijuna studenata.

Zahvaljujući članstvu, učenici će imati pristup različitim IKT alatima, materijalima i certifikatima izuzetno korisnim na modernom tržištu rada.

Oracle Academy zajednica bavi se promicanjem računalnih znanosti u obrazovanju i primjenom inovativnih i različitih tehnoloških područja.

dsc02325-1-800

Također, članstvo u Oracle akademiji omogućava našim nastavnicima stjecanje certifikata i status instruktora. Kao polaznici Oracle akademije učenici imaju mogućnost stjecanja raznovrsnih kompetencija iz područja informacijskih tehnologija te postaju osposobljeni za polaganje stručnih certifikata koje potražuju razne tvrtke.

Davorka Božičević, prof.