Moj prvi Microsoft certifikat

“Moj prvi Microsoft certifikat” je projekt u sklopu kojega učenici mogu potpuno besplatno steći titulu Microsoft Technology Associate (MTA) koja predstavlja odličan početak puta prema profesionalnom bavljenju informacijskim tehnologijama.

U sklopu projekta prvih 200 srednjoškolaca koji izvrše prijavu ostvaruju mogućnost besplatnog polaganja jednog certifikacijskog ispita iz područja u kojem smatraju da su najbolji:

  1. Windows Operating System Fundamentals (98-349),
  2. Networking Fundamentals (98-366),
  3. Software Developer Fundamentals C# (98-361CS),
  4. Software Developer Fundamentals VB (98-361VB).

Ispit je na engleskom jeziku, u maksimalnom trajanju od 45 minuta.

I ove je godine Certiport u suradnji s Microsoftom zadužen za isporuku materijala za vježbanje i pomoć oko polaganja certifikacijskog ispita. Kako smo imali veći broj upita na temu probnih ispita za vježbanje, u suradnji s Microsoftom u mogućnosti smo Vam ponuditi probni ispit po akcijskoj cijeni od 150,00 kuna + PDV. Probni ispit rješava se u on-line formatu u udobnom okruženju svog doma što znači da nije potrebno dolaziti u ispitni centar. Za više informacija posjetite www.measureup.com. Ukoliko se odlučite za probni ispit u Prijavi za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je isto i navesti.

Prijavu za polaganje besplatnog certifikacijskog ispita potrebno je napraviti najkasnije do 14.12.2018., nakon navedenog razdoblja prijava neće biti moguća.

Certifikacijski ispiti održat će se 3.1.2019. Ispiti se mogu polagati na lokacijama: Zagreb, Algebra, Maksimirska 58; Rijeka, Algebra, Korzo 24a; Split, Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar (upravna zgrada); Osijek, Algebra, Reisnerova 74; Varaždin, Algebra, Anina 2.

Za sva pitanja vezana uz mogućnosti stjecanja titule MTA, kontaktirajte voditelja ispitnog centra Darka Miloševića (01/2222-133, darko.milosevic@algebra.hr) koji će vam po zaprimljenoj prijavi poslati točan termin ispita.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email