IZVJEŠĆE sa skupa Međužupanijskog stručnog vijeća elektrotehnike

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U subotu, 5. studenog 2016. godine u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin održan je skup međužupanijskog vijeća elektrotehnike na kojem su uz nastavnike iz Ogulina sudjelovali i predstavnici elektrotehničkih zanimanja iz srednjih škola iz Karlovca, Slunja, Otočca, Gospića i Senja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cilj stručnog sastanka bilo je predložiti plan i program rada stručnog vijeća za školskoj godini 2016./2017. , u kojoj bi se trebali održati još 2 sastanka na temu Upravljani asinkroni elektromotorni pogon te posjet vjetroparku Vrataruša.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istaknut je pregled stručnih skupova i napredovanja za tekuću školsku godinu od strane voditelja međužupanijskog vijeća, prof. Zdravka Borića.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon kratkog osvrta na posjet Krškom i sudjelovanje, prezentiranje solarnog automobila na izložbi Tehnogenij, nastavnik ing. Milan Žlimen je okupljene upoznao sa fazama projektiranja, financiranja i izrade solarnog automobila kao školskog učila. Izlaganje je popraćeno velikim interesom među nastavnicima koji su izmjenili vlastita iskustva u izradi solarnih vozila.

Na kraju druženja upriličen je i ručak u organizaciji Obrtničke i tehničke škole Ogulin

Andria Pavičić, dipl.ing.

Print Friendly, PDF & Email