Obilježen Dan škole

 

Na samom početku proslave Dana škole i obilježavanja 134 godine strukovnog školstva u Ogulinu, kao i uvijek, uzvanicima se obratila ravnateljica Zrinka Ceranić-Jurković. Prisutnima je između ostalog poručila: „Svjesni smo da samo kvalitetom i ljudskošću možemo napredovati. Naš cilj je da svaki naš učenik postane kvalitetan i zadovoljan čovjek, da ljudskost, solidarnost, razumijevanje, poštovanje i suradnja postanu osobine koje će ponijeti u život. Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli radu škole i potaknuli nas na bolja postignuća. Budite naša podrška, i potičite nas da svakodnevno malim, ali sigurnim koracima koračamo naprijed  kako bismo osigurali uspjeh,  radost i sigurnost za sve nas, odnosno dobrobit za našu djecu.“

U prigodnom programu sudjelovali su učenici: Ivan Mateša, Karlo Hasan, Dorian Popović , Mateo Puškarić, Luka Mužević, Renato Turković, Antonijo Zrnić, Antonija Pacur, Jure Ivanac, Anu Salopek , Sanja Paušić, a voditelj programa bio je učenik Ilija Maravić.

U pripremama programa sudjelovale su nastavnice Alma Keser-Brozović, Valentina Ceranić, Gordana Antolović, Nataša Salopek, Maja Mamula-Salijević, knjižničarka Iva Brajdić.

Kao i uvijek nagrađeni su odlični učenici: Ante Juričić, Niko Fran Jurković, Luka Bašić, Luka Majetić, Danijel Ceranić,  Ante Cindrić,  Dominika Domitrović,  Luka Grdešić, Mateo Grdić, Mateo Jurković, Nikola Višnić, Leo Kučan, Marko Luketić, Viktoria Brozović, Dario Krevelj i Maja Vignjević.

Na prigodan način zahvaljeno je i nastavnicima za njihov doprinos radu škole, a to su ove godine bili: Kruno Turković, prof. za 10 godina rada u školi, Bojan Grba, prof. također za 10 godina, Alma Keser Brozović, prof. 25 godina rada u školi, Milka Butković  za 30 godina rada u našoj Školi, Nikola Gračanin, prof. za 30 godina rada u školi i Đurđa Šunjić, dipl.ing. za 40 godina rada u našoj Školi.

Posebno hvala profesoru Ivanu Puškariću na vjernosti jer je nakon više od 40 godina rada u našoj Školi stekao uvjete za zasluženu mirovinu.

Svim učenicima i djelatnicima Obrtničke i tehničke škole Ogulin čestitamo Dan škole!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email