Dan škole – 131 godina strukovnog školstva

U petak, 30. rujna 2016., obilježili smo 131. obljetnicu postojanja srednjeg strukovnog školstva u Ogulinu, odnosno Dan naše škole. Sve nazočne, u ime ravnateljice Zrinke Ceranić-Jurković, pozdravila je predsjednica Školskog odbora Vesna Žilić Vrbanić.

U sklopu proslave Dana škole nazočni su imali priliku vidjeti  prezentaciju aktivnosti i postignuća u šk.god. 2015./2016. te program školske dramsko-glazbene skupine Antares pod vodstvom prof. Valentine Blašković. Nastupili su Josipa Blašković i Bojan Klipa sa stihovima V. Parun i P. Nerude.

Dan škole - 131 godina strukovnog školstva

Uručene su nagrade najuspješnijim učenicima u 2015./2016. školskoj godini:  Davidu Kosanoviću, Martinu Mogušu, Luki Turkoviću, Nataliji Rendulić, Ivanu Kasuniću, Tinu Brozoviću, Filipu Cindriću, Andriji Butkoviću, Dariju Cetinjaninu, Dini Cindriću, Anti Mioču, Darianu Porubiću, Nikoli Sabljaku i Leu Domitroviću.

Dan škole - 131 godina strukovnog školstva

Za vjernost u radu nagrade su također uručene i nastavnicima: Vesni Žilić Vrbanić za 10 godina rada u školi, Maši Vučić za 15 godina, Davorki Božičević, Marinku Tomiću i Mirjani Mrvoš za 25 godina rada u školi, Vlasti Luketić i Zdravku Boriću za 35 godina,  te Miji Špeharu za 40 godina rada u školi.

Ostale fotografije u originalnoj rezoluciji možete pogledati i preuzeti na sljedećoj poveznici: https://drive.google.com/drive/folders/0B_wSUb2h4K88NWtjanE0bkREUVE

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *