Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Naša Obrtnička i tehnička škola Ogulin, 25. svibnja 2016. organizirala je Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane osnovnoškolce, ali i druge uvažene goste i sugrađane.

Dan otvorenih vrata

Sve nazočne, na samom početku, pozdravila je ravnateljica Škole gospođa Zrinka Ceranić-Jurković, dipl.ing. i poželjela svima dobrodošlicu.

Dan otvorenih vrata

Naime, naša se Škola ove godine pridružila projektu SOELA i prijavila za četvrtu utrku solarnih automobila koja će se održati u Sisku od 9. do 11. lipnja 2016. Gosti su imali priliku saznati nešto više o tome u prezentaciji koju su pripremili učenici i nastavnici koji su radili na izradi solarnog automobila. Projekt je namijenjen strukovnim školama, a svrha je podizanje standarda praktične nastave i uvođenje novih inventivnih načina učenja i stjecanja novih i modernih kompetencija učenika i nastavnika.

Dan otvorenih vrata

Nakon prezentacije slijedila je podjela zahvalnica svim tvrtkama i pojedincima koji su sponzorirali izradu solarnog automobila, bez čije pomoći ne bismo uspjeli u svom naumu. Osnovnoškolci su tada krenuli u obilazak Škole, što je bila i primarna svrha Dana otvorenih vrata – obišli su sve učionice i praktikume, kako bi se mogli upoznati s opremljenošću Škole, stručnim kadrom i postignućima naših učenika, te vidjeti različite pokuse. Nakon obilaska imali su priliku uz zakusku vidjeti kako uživo izgleda naš solarni automobil.

Dan otvorenih vrata

Pogledajte video uradak s Dana otvorenih vrata >>

Hvala svima koji su se odazvali pozivu i posjetili našu Školu!


Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *