Podjela svjedodžbi maturantima

 

Učenicima završnih razreda, našim maturantima, danas je organizirana podjela svjedodžbi.  Bila je ovo prilika i za kratko druženje i prisjećanje na lijepe srednjoškolske trenutke. Emocija nije nedostajalo!

“Poštovane maturantice i maturanti, drage naše učenice i učenici!

Današnjim danom opraštate se od ove škole i od svih nas koji ovdje ostajemo. Došli ste kao djeca, a odlazite kao odrasli ljudi.

Vaši razrednici bili su uz vas da se vesele svim vašim uspjesima, ali i da vas upozore na pogrešne odluke i postupke nastojeći do zadnjeg trena poučiti vas osobnoj i profesionalnoj odgovornosti te etičkim vrijednostima kojima ćete izgrađivati naše društvo jer naša budućnost ste upravo vi – mladi obrazovani ljudi, kreativni i ambiciozni, savjesni, samopouzdani, ali i odgovorni i samokritični.

Izuzetno smo ponosni na način kojim ste nas prezentirali na maturalnoj večeri, kao i norijadi.

Sada, kada krećete u neko novo sutra, ponesite sve ono dobro i humano što smo vam dali, vjerujte u sebe da biste uspjeli u životu i nastojte razumjeti druge jer svatko uči na svoj način. Zaboravite na sve one, sad već sitne, nesuglasice za koje vjerujem da će ubrzo izblijedjeti. Zadržati u srcu lijepe, nezaboravne trenutke i drage ljude te se pozitivnim mislima okrenite budućnosti.

Neka vas u svemu vode najčišći ljudski ideali: ljubav, istina i rad. Budite dobro i budite dobri prema drugima!

Čestitamo i vašim vašim razrednicima koji su vas hrabro vodili ovim srednjoškolskim putem. Odradili ste odličan posao!

Iskreno se nadamo da danas vrata naše škole nećete zatvoriti po zadnji puta jer su ona za vas uvijek otvorena. Čestitamo na postignutom uspjehu i sretno!”

  

  

Print Friendly, PDF & Email