Sajam strukovnog obrazovanja

U sklopu projekta  RCK „KaRIJeRA i JA“ i „STRuKA i TI“  u četvrtak, 23. rujna 2021., ispred Gradskog kazališta „Zorin dom“ u Karlovcu je održan jednodnevni Sajam strukovnog obrazovanja. Organizator sajma je Tehnička škola Karlovac u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Karlovac. Sajam je okupio sve važne tvrtke, škole i institucije s područja Karlovačke županije i šire koje su predstavile mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja u sektorima elektrotehnike i računalstva, kao i u sektoru strojarstva. Na sajmu je kao izlagač sudjelovala i naša škola.

Mogućnosti koje nude strukovna zanimanja imali su priliku upoznati i učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin, Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka, Strukovne škole Gospić te Srednje škole Slunj koji su organizirano posjetili sajam. (Izvor: https://rck.tehnicka-skola-karlovac.hr/struka-i-ti/)

Opremanje izložbenog štanda osmislili su naši elektrotehničari, CNC operateri i strojobravari, uz malu pomoć strukovnih nastavnika. Naš je štand posjetiteljima bio izuzetno zanimljiv te su rado zastali i razmijenili iskustva s učenicima.

  

  

Print Friendly, PDF & Email