Pozitivna radionica

Tijekom mjeseca prosinca učenici svih razrednih odjela sudjelovali su u pedagoškoj radionici pod nazivom „Pozitivna radionica“. Cilj radionice bio je prisjetiti se pozitivnih događaja u godini na izmaku, ali i obradovati prijatelje iz razreda pozitivnim porukama koje su si međusobno pisali kao podsjetnik da u svakom od nas pronalazimo pregršt lijepih osobina!

Prisjećajući se svega lijepog po čemu ćemo pamtiti 2021. godinu, dobili smo preko 250 šarenih, pozitivnih, lijepih događaja, vrijednih pamćenja, a neki od njih uistinu su obilježili nečije živote. Što su sve naši učenici doživjeli, što će pamtiti još dugo, čemu su se veselili, što im je promijenilo život pročitajte na njihovim šarenim uradcima koje smo ovjekovječili fotografijama.

Radionicu smo završili izradom „lanca pozitive“ kojim smo ukrasili božićno drvce u našoj školi. Neka i vaše božićno drvce, vaša srca i vaše obitelji nadolazeće blagdane krase samo lijepe i pozitivne stvari i događaji! Prisjetimo se svega čemu možemo biti zahvalni u protekloj godini, veselimo se svemu što smo ostvarili, dobili, čime smo blagoslovljeni. Stotine sitnica čine lavinu pozitive, uvjerite se sami!

Radionicu je s učenicima osmislila i provela pedagoginja Silvija Bauer.

  

   

Print Friendly, PDF & Email